Afbeelding
Foto: Jacolien van Dijk

Deltaruiters spelen klucht in Stadsgehoorzaal

Algemeen Ingezonden

KAMPEN - De toneelgroep van De Deltaruiters speelt op vrijdag 2 en zaterdag 3 februari een klucht in de Stadsgehoorzaal. Dit jaar wordt ‘Bewaar me’ gespeeld, geschreven door Mary Bakker-Schoon. 

Het stuk speelt zich gedeeltelijk af in de gevangenis. Teun en Willem zitten vast vanwege een bankoverval die ze gepleegd hebben. Maar als er brand uitbreekt in de vrouwenvleugel van de gevangenis, worden er twee vrouwen ondergebracht in de cel van Teun en Willem. Teun en Willem hebben in hun cel een vluchtweg gemaakt om te ontsnappen en met behulp van de twee vrouwen en twee medegevangenen weten ze samen te ontsnappen. Als de twee vrouwen vervroegd worden vrijgelaten, komen ze danig in de problemen. En volgen er komische verwikkelingen. 

Reserveren kan vanaf 24 januari 10.00 uur bij de kassa van de Stadsgehoorzaal. Tel: (038) 3317373 of online via www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Afbeelding
Willem van Oranje wint het Schoolkorfbaltoernooi 2024 bij Wit-Blauw (5 foto's) 5 foto's instagram 22 uur geleden
Afbeelding
Opening Dudok Muziekdagen Kampen 2024 in de Burgwal (4 foto's) 4 foto's instagram 17 mei, 15:29
Afbeelding
De eerste schooldag op de nieuwe Campus: een nieuw hoofdstuk voor leerlingen van Ichthus College Kampen Algemeen 17 mei, 15:10

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.