Afbeelding
sportservicekampen.nl

Sportmarkt aangepast sporten

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Iedereen Actief organiseert zaterdag 14 oktober in samenwerking met de gemeente Kampen, Sportservice Kampen, Prisma en het lokale zorg- en sportnetwerk een Sportmarkt aangepast sporten. De Sportmarkt is er van 14.00 tot 17.00 uur bij Prisma, Marinus Postlaan 1-a. Om 14.15 uur wordt de Sportmarkt geopend door burgemeester Koelewijn, waarna iedereen kennis kan maken met het lokale en regionale beweeg- en sportaanbod.

Sportmarkt aangepast sporten
Voor mensen met een beperking is het (nog) lang niet altijd vanzelfsprekend om dichtbij huis passend sport- en beweegaanbod te vinden. Zo is het aanbod in de buurt niet altijd toegankelijk, faciliteiten en materialen ontbreken of er is geen vervoer. Middels deze Sportmarkt geven we inzicht in de diverse mogelijkheden die er zijn en proberen we mee te denken ten aanzien van de beweeg- en sportwens.

Voor wie
De Sportmarkt is onder andere voor mensen met een lichamelijke -, verstandelijke -, psychische -, visuele – en/of auditieve beperking, chronische aandoening, stoornis in het autistische spectrum, ADHD. Zowel voor jeugd als volwassenen is er informatie te vinden.

Vervoer
Voor 4 euro kunnen mensen (woonachtig in de gemeente Kampen) worden opgehaald en worden teruggebracht naar de Sportmarkt door de vervoerservice van Welzijn Kampen. Men hoeft hiervoor niet lid te zijn van de vervoersservice. Wilt u hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met Rianne Winkeler van Welzijn Kampen, e-mail: of telefonisch: (038) 303 26 26.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Sportmarkt aangepast sporten kunt u contact opnemen met Loes Boetes of Thijs Post, regiocoaches van Iedereen Actief via aangepastsporten@sportservicezwolle.nl of via (038) 423 66 86. Bezoekers aan de Sportmarkt hoeven zich niet van tevoren aan te melden.

Afbeelding
Dudok muziekdagen 2024 met 'Naar bed met Bach door Hannes Minnaar (4 foto's) 4 foto's instagram 18 mei, 22:07
Afbeelding
KHC wint met ruime cijfers in aanloop naar beslissend weekend Sport instagram 18 mei, 21:03
Afbeelding
's-Heerenbroek niet doortastend genoeg tegen Zwolsche Boys Sport instagram 18 mei, 20:47