Afbeelding
Foto: Henk Visscher

Studieavond met ds. Henk Poot

donderdag 24 november 2022 19:30

KAMPEN – Dominee Henk Poot leidt donderdag 24 november in gebouw De Schalmei aan de Triangel 1 een studieavond over het onderwerp Jezus en Israël. 

De organisatie vertelt: “Het geloof in Jezus lijkt het grote breekpunt te zijn tussen Israël en de kerk. Immers in de kerk belijden wij dat Jezus de Christus is en de meeste Joden doen dat niet. Toch heeft Jezus veel meer met Israël dan we als christenen beseffen.”

Achtergrond spreker

Ds. Henk Poot is als predikant verbonden aan Christenen voor Israël. Hij studeerde theologie in Utrecht en heeft verschillende boeken op zijn naam staan. Ds. Poot leidt regelmatig groepen rond in Israël en is een veelgevraagd spreker.

De avond begint om 19:30 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.