Afbeelding
Foto: Melk&Honing

WinterFair en workshops

vrijdag 25 november 2022 9:00 tot 16:30

Vrijdag 25 november is er van 09.30-16.30u een leuke, gezellige WinterFair in Het Lokaal, Erfgenamenstraat 1c in IJsselmuiden.
Een tiental verschillende, kleine zelfstandige ondernemers helpen je graag om iets moois uit te zoeken voor de feestdagen!


Kom gezellig cadeautjes uitzoeken tussen de woonaccessoires van Huisje4interieur, de slofjes, babyschoentjes van Jolines en de leukste gehaakte spullen van Haken met Alice.
Zoek je een warm dekbed? Optidee staat klaar voor advies, Studio Stien is erbij voor stationery, muurcirkels een dergelijke.
Em-ma Kisdwear kan je helpen om leuke outfits te scoren voor je kids en Sloef heeft mooi inpakpapier, lint en kaarten.
Oorbellen die je feestelijke outfit compleet maken? Enjoylie heeft ze voor je mee! Bloemstukje of andere gifts? Marliefs heeft keuze genoeg. 

Melk & Honing staat er ook om je te helpen een heerlijke geur essentiële olie uit te zoeken voor de feestdagen!


Er worden ook workshops aangeboden. ‘s Ochtends kun je om 10.00u meedoen met een workshop Tikva ( even lekker ontspannen) en ‘s middags is er pepernoten bakken (15.00u) en een kerstknutsel (15.30u) voor de kids.
Opgeven is verplicht. 

Meer info vindt je op de Instagram pagina van melk_honing. Ook mag je opgeven of vragen doorgeven aan info@melkhoning.nl 


Tot dan!