Poster Veteranenconcert
Poster Veteranenconcert Foto: Foto's Jan van Dijk

Gratis Veteranenconcert voor alle inwoners van de gemeente Kampen en in het bijzonder veteranen

zaterdag 26 november 2022 20:00 t/m 22:30

Beste Kampenaren en veteranen,

In deze tijd van oplopende spanning zien ook de inwoners van Kampen dat vrede niet kosteloos is, het kost menselijke- en financiële offers. Veteranen hebben tijdens hun werkzaamheden bij het Ministerie van Defensie een bijdrage geleverd voor onze vrede en veiligheid.

Als dank hiervoor organiseren de Stichting Veteranen Kampen de gemeente Kampen 5-jaarlijks een Kamper Veteranendag. In 2020 zou de 3e editie plaatsvinden, echter door de corona kon er pas in augustus 2021 een sobere bijeenkomst in de Bovenkerk plaatsvinden.

Het traditionele veteranenconcert kon toen nog geen doorgang vinden. We zijn daarom verheugd dat we nu de inwoners van de gemeente Kampen en in het bijzonder veteranen uit kunnen nodigen om op zaterdag 26 november aanwezig te zijn bij het Veteranenconcert in De Burgwal “Het huis van muziek en verdieping”, Burgwal 60 in Kampen.

Muziekvereniging De Broederband zal samen met een aantal solisten vooral nummers uit de veteranen top 50 ten gehore brengen. Voorbeeld hiervan zijn Brothers in Arms van Dire Straits en Nothing else Matters van Metalica.

De gratis kaarten voor dit concert zijn te bestellen via de website www.debroederband.nl, heeft u geen beschikking over internet dan kunt op werkdagen tussen 19:00 en 20:00 uur bellen met Koen Minnema, tel. 038-3312563 om kaarten te bestellen.

De zaal is open om 19:30 uur en de aanvang van het concert is 20:00 uur. Na afloop van het concert nodigen we u uit om onder het genot van een hapje en een drankje, voor eigen rekening, na te praten in het gebouw van het Stedelijk Orkest, Bolwerk 10 in Kampen.