Afbeelding
Foto: De Swollenaer

Training taalontwikkeling bij kinderen

donderdag 1 december 2022 19:30 t/m 21:00

KAMPEN - Donderdagavond 1 december is er in de Bibliotheek Kampen een training voor mensen die met jonge kinderen werken of vrijwilligerswerk doen. Ook gastouders en (groot)ouders zijn welkom. Het theaterduo Kamerspel leert je hoe je met kleine theaterspelletjes kinderen kunt helpen om hun taal goed te ontwikkelen. 

De organisatie vertelt: “Ook jonge kinderen begrijpen al heel veel van de taal om hen heen. Omdat ze zelf nog niets zeggen, lijkt het alsof het nog geen zin heeft om met ze in gesprek te gaan. Maar het is heel goed om voor te lezen en dingen te benoemen. En het is heel leuk om op momenten dat je toch moet wachten (in de wachtkamer bij de dokter, of in de rij bij de kassa) even kort een spelletje te doen samen. Vaak heb je dan veel plezier én je kind leert er iets van.”

Deelname is gratis. Aanmelden via edekker@bibliotheekkampen.nl. Aanvang 19:30 uur.