Afbeelding
Foto: aangeleverd

Inloopbijeenkomst over gebiedsplan Boven Havenkwartier

dinsdag 24 mei 2022 19:30 t/m 21:00

KAMPEN - Het gebiedsplan voor het gebied aan de Boven Havenstraat begint vorm te krijgen. Wie benieuwd is naar de plannen voor het Boven Havenkwartier is dinsdag 24 mei tussen 19:30 en 21:00 uur welkom bij de inloopbijeenkomst aan de IJsseldijk 2 (voormalig autobedrijf Westerhof). Het gebiedsplan zal worden toegelicht en de organisatie gaat graag met aanwezigen in gesprek over de invulling van enkele onderdelen in het Boven Havenkwartier.

Deze bijeenkomst is een vervolg op de eerder georganiseerde bijeenkomsten, waar met omwonenden en betrokkenen uit de omgeving is nagedacht over de kwaliteiten en waarden uit het verleden en heden die het gebied karakter geven. Dit vormde het vertrekpunt voor het ontwerp van het gebiedsplan.

Locatie