Afbeelding
Foto: aangeleverd

Inloopspreekuur voor reizen met het OV

dinsdag 24 mei 2022 13:30 t/m 15:00

KAMPEN - “Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40-procent samen-reis-korting, welk abonnement past het beste bij mij?” Senioren weten vaak niet waar ze antwoord kunnen krijgen op dit soort vragen. Dinsdag 24 mei kunnen zij met vragen over het reizen met Openbaar Vervoer terecht bij het inloopspreekuur op het Ontwikkelplein (1e etage) in de Stadskazerne.

Van 13:30 tot 15:00 uur zijn daar OV-ambassadeurs aanwezig om advies op maat te geven. Het inloopspreekuur is een initiatief van de provincies Overijssel, Flevoland en Gelderland. Naast inloopspreekuren organiseren zij ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. Kijk op www.ervaarhetov.nl voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. 

Locatie