Afbeelding
Foto: Marloes ten Brinke

V!VA! zingt ‘Spring, the Sweet Spring!’

vrijdag 10 juni 2022 20:15

KAMPEN - Vocaal Vrouwen Ensemble V!VA! uit Kampen geeft vrijdag 10 juni een concert in de Buitenkerk, getiteld ‘Spring, the Sweet Spring!’. Het is een voorjaarsconcert met klassieke lofzangen, popsongs en volksliedjes. ‘Spring, the sweet spring, is the year’s pleasant king. Then blooms each thing, then maids dance in a ring.’ V!VA! zingt over blauwe vogeltjes en een zingende leeuwerik, over schoonheid, hoop en verlangen. En over de liefde, met een beetje ondeugd en een vleugje liefdesverdriet. Met werken van onder meer Ola Gjeilo, Zoltàn Kodály en Lennon & McCartney.

V!VA! bestaat uit acht enthousiaste zangeressen uit Kampen en staat onder leiding van Marjo van Someren. Medewerking komt van Diddy van der Stouwe (piano) en Marjolein de Wit (dwarsfluit). 

Het concert begint om 20:15 uur. Locatie: Buiten Nieuwstraat 101. Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar via vivakampen@gmail.com of aan de kerk (contant).

Locatie