MUSICAL IN 1 DAG! Een musical met jou in de hoofdrol!
MUSICAL IN 1 DAG! Een musical met jou in de hoofdrol! Foto:

MUSICAL IN 1 DAG! Een musical met jou in de hoofdrol!

zaterdag 25 juni 2022 12:30 t/m 20:00

Uitnodiging voor alle kinderen van de gemeente Kampen!

GEEF JE OP VOOR 6 JUNI!

Ben je tussen de 4 en 12 jaar en lijkt het jou ook zo leuk een keer te schitteren in een musical? Nou, dat  kan! Op 25 juni verzorgt theatergroep De Vliegende Speeldoos een heel bijzonder, leuk en flitsend programma, waarbij we in maar liefst één dag een musical gaan instuderen! 

De musical heet ‘Esther’ en gaat over een gewoon meisje dat koningin wordt. En die als enige nog haar  volk van de ondergang kan redden. De vraag is: durft ze dat te doen, met gevaar voor eigen leven? Jij kan meespelen in deze musical. Het is een onvergetelijke ervaring! 

De musical wordt in één dag met jullie ingestudeerd onder begeleiding van echte acteurs, zangers en  dansers. Aan het eind van de dag spelen jullie samen met hen een fantastisch en stralend optreden. Uiteraard voor echt publiek! Want voor de voorstelling aan het eind van de dag zijn natuurlijk jullie ouders, verzorgers, broertjes en zusjes (vanaf 4 jaar) van harte welkom om te komen kijken naar de musical ‘Esther’. 

De dag begint om 12.30 uur voor de kinderen van groep 3 t/m 8. Kinderen van groep 1 & 2 worden om  14.30 uur verwacht. De voorstelling van de musical begint om 18.30 uur en zal tot ca.20.00 uur duren. Waar? In het gebouw van Quintus aan de vloeddijk in Kampen

Wil je meedoen met deze bijzondere musical en deze leuke dag, die je nooit meer zult vergeten, geef je dan  z.s.m. op via de site van VIDA!  www.vidakampen.nl/musical  T.z.t. ontvang je dan van ons nadere informatie over deze dag. Graag tot dan!  

Groeten team VIDA kids

Er kunnen maximaal 120 kinderen meedoen, dus reageer snel, want vol = vol! 

Locatie