fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle
fotoreportage van OV Ambassadeurs iop en rond het station Zwolle Foto: Ben Vulkers

Inloopspreekuur OV-reisadvies

dinsdag 28 juni 2022 13:30 t/m 15:00

KAMPEN - Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen. Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.  

Het eerstvolgende inloopspreekuur is op 28 juni van 13:30 tot 15:00 uur in de Stadskazerne/Ontwikkelplein.

Telefonisch spreekuur 

Er is ook een telefonisch spreekuur dat via (038) 303 70 10 te bereiken is op maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur; dinsdag en donderdag van 13:30 tot 15:00 uur en maandag en woensdag van 18:30 tot 20:00 uur. Tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen bereikbaar in de ochtenden.

Voor meer informatie en alle activiteiten: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.??