Leuke workshop: Maak je eigen leren luxe sleutelhanger op zaterdag 9 juli!

zaterdag 9 juli 2022 10:00 t/m 14:30

Maak je eigen luxe sleutelhanger! 

Tijdens deze workshop leer ik je alle basis-vaardigheden van het professioneel ambachtelijk met de hand stikken van leer. Met deze vaardigheden kun je zelf verder aan de slag. Je maakt tijdens deze workshop een luxe sleutelhanger. Ik vertel je over het leer dat we gebruiken, laat je kennismaken met de basisgereedschappen en ik leer je de ambachtelijke techniek van het handstikken met de zadelmakerssteek. Tijdens deze workshop leer je hoe je de randjes mooi afwerkt met kantenverf.

Vaardigheden die aan de orde komen: leer snijden mbv een patroonlijmen van het leergaten slaan met pricking iron; techniek en valkuilennaald en draad prepareren met bijenwas en paraffine washet gebruik van de stitchingclamp en uitleg div. soortenhandstikken mbv de zadelmakerssteek; techniek en valkuilenranden mooi afwerken met kantenverf. 

Kosten: inclusief leer en gebruik van gereedschap, koffie en thee E 75,00. Lunch eigen rekening. 

Zaterdag 9 juli 10.00-14.30 uur: Workshop Sleutelhanger. Atelier Houtzagerssteeg 7 Kampen. 

Meedoen? Stuur dan snel een mailtje naar ilona@kurashidesign.nl

Meer info: www.kurashidesign.nl/workshops

Locatie