Oogstdag Kamperveen
Oogstdag Kamperveen Foto: oogstdag kamperveen

Oogstdag Kamperveen

zaterdag 20 augustus 2022 10:00 t/m 16:00

Oogstdag Kamperveen

KAMPERVEEN - Dit jaar zal er weer een oogstdag zijn in Kamperveen, te weten op 20 augustus. Net als bij voorgaande edities is het niet alleen de bedoeling om te kunnen kijken naar oude machines of uw machine te kunnen showen aan het publiek. Maar op deze dag is het ook mogelijk om met uw machine te werken en aan de toeschouwers te laten zien waar ze vroeger toe in staat waren om te maken.

Het wordt een actieve oogstdag met een rondrit van oldtimer trekkers en u kunt met uw eigen machine onder andere maaien of ploegen. Wilt u deelnemen aan de oogstdag? U bent van harte welkom met uw voertuig, motoren, landbouwwerktuig, trekker, ploegen, en wat er verder nog valt onder oldtimers. Voor meer informatie en tijden van deelname kunt u contact op nemen met Aalt van den Hul telefoonnummer 0619026766

de oogst dag wordt geopend door burgemeester Sander de Rouwe 

Voor de toeschouwers zal er over de hele dag ook van alles te beleven zijn. Er is informatie over bijvoorbeeld bijen en verschillende oude ambachten, er zijn werkzame landbouwmachines te bezichtigen die onder andere graan dorsen en een ploegwedstrijd. Er is een lokale productenmarkt, kinderspeelgelegenheid en een ruim terras. Kortom een gezellige dag. Toegang is gratis en de dag is van 10:00 uur tot 16:00 uur. Locatie wittensteinse allee Kamperveen. Parkeren gratis, borden volgen.

Locatie