Afbeelding
Foto: aangeleverd

Zondagsrust met Bas & Emiel

zondag 7 augustus 2022 13:00

KAMPEN - Genieten van sfeervolle livemuziek in of bij ’t Ukien op zondagmiddagen met een borrelplankje en wat te drinken. Dat is wat Zondagsrust is. 

Er is van alles te doen voor kinderen, zoals knutselen en buiten spelen. Op sommige middagen worden er speciale kinderactiviteiten georganiseerd voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Met mooi weer vindt Zondagsrust buiten plaats en in de winter wordt de zaal sfeervol ingericht. De toegang is gratis en een plaatsje reserveren is niet nodig.

Emiel van den Berg en Bas Nijhof maken inmiddels 25 jaar muziek samen. Ze doen dat tijdens Zondagsrust overwegend in het Nederlands. Ze zingen veel liedjes uit de ‘Nou en’ tijd, een enkele covers uit de roerige jaren 90. 

Datum: 7 augustus. Aanvang 13:00 uur. Aanvang livemuziek 14:00 uur.

Locatie