Afbeelding
Foto: Gemeente Kampen

Inloopbijeenkomst Schans-Buitenwacht

maandag 26 september 2022 19:00 t/m 20:30

KAMPEN - De Gemeente Kampen houdt op 26 september van 19:00 tot 20:30 uur in het stationsgebouw aan het Stationsplein 1 in Kampen een inloopbijeenkomst over de plannen voor het gebied Schans-Buitenwacht. Men kan zich deze avond bij laten praten en met de gemeente in gesprek gaan over de uitgangspunten, de globale planning, het voorlopig ontwerp en de totstandkoming van dit ontwerp.

Veel zaken in het voorlopig ontwerp staan naar aanleiding van eerdere participatiebijeenkomsten in 2018 en 2019 al vast. De gemeente hoort deze avond graag welke faciliteiten van belang worden gevonden om terug te zien in het groene verblijfsgebied. Denk hierbij aan spelaanleidingen, bankjes en dergelijke. 

Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig, men kan binnenlopen op het elk moment. Meer informatie staat op https://www.kampen.nl/schans-buitenwacht

Locatie