Afbeelding
Foto: aangeleverd

Vincent Corjanus brengt nieuw boek en cd uit

zaterdag 28 januari 2023 20:30

Vincent Corjanus brengt op zaterdag 28 januari onder de titel ‘Lichtbreuk’ een nieuw boek en een nieuwe cd uit. Ook gaat de jonge kunstenaar dit jaar opnieuw op tour dwars door Nederland. 

Op zaterdagavond 28 januari wordt ‘Lichtbreuk’ om 20:30 uur gepresenteerd in Grand Café Zuijdt in Zwolle. Naast de presentatie is er een liveoptreden en wordt er een exemplaar uitgereikt aan de Zwolse wethouder Monique Schuttenbeld. 

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.