Afbeelding
Foto: eigen foto

Kerstboom figuurzagen

woensdag 6 december 2023 15:00 tot 16:30

Nieuw in Kampen!


Workshop Houtbewerking: Kerstboom figuurzagen

Hoi,

Ik ben Mariëlle en ik begin binnenkort met workshops houtbewerking voor jongeren vanaf 10 jaar. Tijdens deze workshops leren de jongeren om te gaan met verschillende gereedschappen. We zullen onder meer gaan figuurzagen, schuren, boren en timmeren. Maar ook verven hoort erbij.

Het plezier om iets te zien ontstaan en daar zelf creatief en constructief mee bezig te zijn, is heel verrijkend en geeft veel voldoening. Een ambacht die nog maar weinig wordt gedaan door jongeren en zeker niet vaak wordt aangeboden. Daar wil ik graag verandering in brengen. De eerste workshop “kerstboom figuurzagen” bestaat uit 2 dagdelen van 1,5 uur per les. Ervaring is niet nodig. We gaan onze eigen houten kerstboom zagen en versieren deze vervolgens. 

Data: woensdag 6 december 15.00 tot 16.30 uur en woensdag 13 december 15.00 tot 16.30 uur         Kosten bedragen € 25,-Dit is inclusief 2 x 1,5 uur les, alle materialen, drinken en wat lekkers.

Voor vragen en/of opgeven voor deelname: moomiesknutselclub@gmail.com

Bezoek ook eens mijn Facebookpagina: Facebook.com/ByMoomies

Locatie