Afbeelding
Foto: aangeleverd

Tentoonstelling ‘Secret Garden’ in Stedelijk Museum Kampen

vrijdag 10 februari 9:00 - 23:00

KAMPEN - Stedelijk Museum Kampen opent vrijdag 14 oktober om 16:00 uur de tentoonstelling Secret Garden. Secret Garden is een drieluik met als thema ‘zorg voor de schepping’. Carolein Smit en de gebroeders Harry, Hessel en Peter Miedema geven vorm aan hun ‘paradijselijke tuin’ met kleurrijke keramische beelden en tekeningen. 

Met hun symbolische sculpturen en romantische pastels richten de kunstenaars zich op het eeuwige leven en dromen ze hun eigen Hof van Eden. Speciaal voor het Stedelijk Museum Kampen maakte Carolein Smit het ‘Achtste werk van Barmhartigheid’, in aanvulling op het schilderij ‘Werken van Barmhartigheid’, toegeschreven aan Jacob Maler. 

De tentoonstelling is te zien tot en met 5 maart 2023 aan de Oudestraat 133 en IJsselkade 33 (5 minuten loopafstand). Wie de opening van de tentoonstelling wil bijwonen moet zich vóór 12 oktober aanmelden via stedelijkmuseum@kampen.nl.

Locatie