Afbeelding
Foto: Pixabay

Interkerkelijke jongerenavond met Maarten Klaassen

vrijdag 3 februari 2023 19:45

IJSSELMUIDEN - Op vrijdag 3 februari is er aan het Tasveld 30 een avond voor tieners en jongeren. Maarten Klaassen komt dan spreken over het thema ‘Heilige seksualiteit, hoe God seksualiteit bedoeld heeft’. 

Maarten Klaassen is als lector werkzaam voor stichting Bijbels Beraad m/v. Hij geeft in deze functie voorlichting bij kerken en scholen over het huwelijk, relaties, seksualiteit en LHBT. Ook is hij predikant binnen de Hersteld Hervormde Kerk. Jongeren uit de omgeving van Kampen (van/met hun tienerclubs, catechisanten) zijn welkom op deze avond. Tijdens de avond is er gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. 

Inloop vanaf 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. De toegang is vrij, aanmelden is niet nodig.