Afbeelding
Foto: Tennekes

Kim en Nick treden op tijdens Lazy Sunday session op ‘t Ponton

zondag 19 maart 2023 16:00

KAMPEN - Café ‘t Ponton biedt een ontspannen sfeer, gratis entree en een goede portie livemuziek. Op zondagmiddag organiseert het café de ‘Lazy Sunday: Live Session’, waarbij lokale muzikanten optreden. Op zondag 19 maart 2023 is het de beurt aan het akoestische duo Kim en Nick uit Kampen. 

Met hun gevarieerde repertoire van rock ‘n roll tot soul en van evergreens tot de laatste top 40 hits brengen ze voor iedere gelegenheid een smaakvol repertoire. Het repertoire bestaat vooral uit ontspannen gezongen luistermuziek, maar als het moet laten ze ook iedereen meezingen in de kroeg. Kim en Nick is de ideale band voor elke gelegenheid, zonder opdringerig te worden.

Met ruim 160 nummers in hun repertoire hebben Kim en Nick voor elke smaak iets passends. Van Amy Winehouse tot John Lennon, en van Maroon 5 tot Adele. Het akoestische duo heeft al menig feest, evenement en bedrijfsfeest tot een succes gemaakt.

Ajax - FeyenoordVoor het optreden kan ook nog gezamenlijk gekeken worden naar de wedstrijd Ajax - Feyenoord, met een lekker pilsje en daarna genieten in ontspannen sfeer van leuke livemuziek.
Geïnteresseerd om zelf op te treden tijdens een Lazy Sunday ssession? Neem dan contact op met Jim via de Facebookpagina van café ‘t Ponton. De Lazy Sunday: Live Session is een geweldige manier om jezelf als lokale artiest op de kaart te zetten.

Locatie