Afbeelding
Foto: Youtube screenshot uit clip van Witte Tjaboo

Volkszanger Stevie Poppinghaus treedt op in Café Eigenwijs

donderdag 23 maart 2023 20:00

KAMPEN - Op donderdag 23 maart treedt volkszanger Stevie Poppinghaus op bij Café Eigenwijs in Kampen. De zanger is bekend van zijn Nederlandstalige hit Witte Tjaboo.

De 40-jarige zanger uit Arnhem heeft jarenlang in detentie gezeten, maar ziet zijn muziek nu als een nieuwe kans. Zijn nummer Witte Tjaboo is al bijna twee miljoen keer afgespeeld via muziekplatform Spotify.

In ‘dit nummer bezingt Poppinghaus het leven met vrienden om zich heen. Hij is dan ook van plan om er bij Café Eigenwijs een feestje van te maken. “Lekker even dansen met al die mensen om me heen, ja als er drank is en muziek, ja dan voel ik me niet alleen”, aldus de zanger om zijn bekende lied.

De toegang is gratis.

Locatie