Afbeelding
Foto: aangeleverd

V!VA! laat lentekriebels horen in De Burgwal

zondag 26 maart 2023 15:15

KAMPEN - Op zondag 26 maart geeft Vocaal Vrouwen Ensemble V!VA! een concert in De Burgwal, getiteld `V!VA! heeft lentekriebels!’ “Een programma vol verlangen naar warmte, liefde en zon”, volgens het koor.

“In de nacht van zaterdag 25 op zondag 26 maart gaat de zomertijd in. Dat uur langer daglicht gaan we zondagmiddag vieren met mooie muziek! V!VA! neemt u mee op reis langs velden vol wuivend graan en ontluikende bloemen. Waar het ijs smelt, de zon terugkeert en de liefde opbloeit. Dwars door Schotland, Amerika, Frankrijk en Baskenland. Bezongen in eeuwenoude melodieën, vrolijke volksliedjes en bekende popsongs. Met werken van onder meer John Leavitt, Pärt Uusberg, Ola Gjeilo en George Harrison.”

V!VA! bestaat uit acht enthousiaste zangeressen uit Kampen, en staat onder leiding van Marjo van Someren. Het koor wordt op piano begeleid door Diddy van der Stouwe. Het concert begint om 15:15 uur. Kaarten à 15 euro zijn verkrijgbaar via vivakampen@gmail.com of aan de zaal.