Vrijwilligers aan het werk
Vrijwilligers aan het werk Foto: Annie van 't Zand

Werkdag nieuwe vrijwilligers

zaterdag 1 april 2023 10:00 tot 12:00

Het Oude Stoomgemaal zoekt vrijwilligers en dat is geen grap!!

Aan de Kamperzeedijk 7 in Genemuiden staat Rijksmonument Het Oude Stoomgemaal Mastenbroek uit 1856. Om het gemaal onder stoom draaiende te houden zijn meerdere vrijwilligers in de weer om te zorgen voor het onderhoud. Deze vrijwilligers zoeken nieuwe collega’s zodat kennis en kunde kunnen worden overgedragen en het gemaal ook in de toekomst kan blijven draaien.

Het gaat daarbij om allerhande werkzaamheden, zoals techniek, onderhoud gebouw, schilderwerk, tuinonderhoud, catering, poetsen van koper enz. enz. Dus we kunnen heel wat vrijwilligers gebruiken.

Om te zien of het ook voor u misschien iets is, hebben we op zaterdag 1 april a.s. (geen grap) een open morgen van 10-12 uur aan de Kamperzeedijk 7 in Genemuiden. Onze vrijwilligers zijn dan aan het werk en kunnen u meteen uitleggen wat zij doen, wat u van hen kunt leren en hoe en waaraan u kunt meewerken.

Locatie