Doe mee aan de langste kleedjesmarkt van Nederland

maandag 29 mei 2023 8:00 t/m 16:30

KAMPEN - Op maandag 29 mei, Tweede Pinksterdag, verandert de Oudestraat in Hanzestad Kampen in de langste en gezelligste kleedjesmarkt van Nederland. 

Van 08:00 tot 16:30 uur kunnen bezoekers snuffelen tussen de aangeboden spulletjes, variërend van kleding tot speelgoed en curiosa. De kleedjesmarkt wordt georganiseerd door de Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK), en belooft weer een feest voor jong en oud te worden.
Naast het scoren van koopjes kunnen bezoekers genieten van de sfeer en het mooie historische centrum van Kampen. De organisatoren moedigen mensen aan om hun huis op te ruimen en hun spulletjes te verkopen. Geïnteresseerden kunnen een plekje reserveren via de website www.visitkampen.nl/kleedjesmarkt. De markt is niet bedoeld voor commerciële handel of handelaren.