Afbeelding
Foto: Fotografie Hakvoort

Bijpraten over het Hanzejaar

woensdag 31 mei 2023 15:30

KAMPEN - Kampen Partners en anderen houden woensdag 31 mei de Hanze Zomerborrel om relaties en geïnteresseerden bij te praten over de activiteiten in het Hanzejaar en om nieuwe verbindingen te leggen. 

Het Hanzejaar 2023 is gestart met een feestelijke opening en koggejagen op 1 april, maar er gaat nog meer gebeuren. Onder meer Hanzefest XL, 24H Hanze (Hanze in de Nacht) en Kleur de Hanze in Kampen. Op 31 mei geven cultuurmakelaar Margreet Bouwman en citymarketeer Roeland Tameling hierover een update tijdens de Hanze Zomerborrel, die vanaf 15:30 uur plaatsvindt bij Vaarwijs.nl aan de Werfweg 3 in Kampen.

De zomerborrel is bedoeld voor cultuurmakers, binnenstads- en andere ondernemers, evenementenorganisatoren, overige vrijwilligers, bestuurders en iedereen die belangstelling heeft voor het Hanzejaar. Volgens Aline Hofstee (evenementencoördinator van Kampen en medeorganisator van de Zomerborrel) is het ook een goede manier om nieuwe contacten te leggen: “Hanzestad Kampen leeft op kruisbestuiving: samenwerking over sectoren en clubjes heen. Daarom vind ik zo’n netwerkbijeenkomst ook super belangrijk!”

Gratis deelnemen

De Zomerborrel wordt georganiseerd en betaald door het EPK, de Stuurgroep Binnenstadsmanagement Kampen, Kampen Partners en Vaarwijs.nl. Om voedselverspilling te voorkomen en te zorgen voor een goede voorbereiding is vooraf aanmelden via https://hanzeborrel.eventbrite.nl gewenst.