Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa, Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten
Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Kop van Overijssel, Overijssel, Nederland, Europa, Nationaal Park Weerribben-Wieden, De Wieden, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten Foto: Natuurmonumenten

Avondzwerftocht door De Wieden

woensdag 21 juni 19:00 - 21:00

Stap aan boord van onze excursieboot en ervaar de bijzondere sfeer op het water aan het einde van de dag. Je hoort alleen het ruisen van het riet en de vogels, zelfs de boot fluistert tijdens deze tocht. Opstapplaats: Sint Jansklooster. Boek via: nm.nl/dewieden/activiteiten

Locatie