Afbeelding
Foto: Erik Wilderdijk

“Je raakt nooit uitgespeeld!” bij Quintus Kunstfeest: Open Huis vol met Creatieve Verrassingen!

zaterdag 3 juni 2023 12:00

KAMPEN - Muziek, dans, theater, beeldende kunst, ambachten, taal: allemaal zijn ze de bronnen van kleur en energie in de Kamper samenleving.

Quintus biedt jou de mogelijkheid om al deze kunstvormen te beoefenen en te ervaren. Het motto van Quintus voor het seizoen 2023-2024 luidt daarom: “Je raakt nooit uitgespeeld! We presenteren ons nieuwe cursusprogramma op zaterdag 3 juni om 12.00 uur tijdens een feestelijk Open Huis. Je bent meer dan welkom! Kom en ontdek wat er allemaal te beleven valt! Het Open Huis biedt voor ieder wat wils. We trappen af met een betoverende musical-act, gevolgd door workshops, muziek- en danspresentaties, pop-up muziektheater, een kunstmarkt, leuke activiteiten voor kinderen en nog veel meer.”

Quintus hoopt iedereen te zien op het Open Huis op 3 juni.