Welkom op het Open Huis!
Welkom op het Open Huis! Foto: Quintus Kampen

Open Huis bij Quintus

zaterdag 3 juni 2023 12:00 tot 16:00

Muziek, dans, theater, beeldende kunst, ambachten, taal: ze geven het leven kleur en energie! Bij Quintus kan je al deze kunstvormen beoefenen en beleven. ‘Je raakt nooit uitgespeeld!’ is daarom het motto voor seizoen 2023-2024. Het nieuwe cursusprogramma presenteert het kunstencentrum op zaterdag 3 juni tijdens een feestelijk Open Huis.

Er is tussen 12.00 en 16.00 uur een divers programma voor jong en oud, met o.a. een spetterende openingsact door de musicalafdeling, uitproberen instrumenten, muzikale en theatrale activiteiten, danspresentaties, pop-up muziektheater, een photobooth, een beeldende cursistenexpositie, kunstmarkt, workshops grafiek, kinderactiviteiten, je rondkijken in de werkplaatsen kunst & ambacht en nog veel meer!

Locatie