foto ter illustratie
foto ter illustratie Foto:

Verbindingsdag in de Esdoornhof

zaterdag 3 juni 2023 10:00 tot 15:00

KAMPEN - Zaterdag 3 juni houden wijkvereniging Kampen Zuid-Bovenbroek en Stichting Artistique een verbindingsdag. Van 10 tot 15 uur worden gratis creatieve activiteiten en workshops aangeboden.

Bij de wijkvereniging Zuid-Bovenbroek is er een kleedjesmarkt. Deelname is voor leden van de wijkvereniging gratis en voor andere deelnemers wordt 2,50 euro gevraagd. Opgeven via wvzbbestuur@gmail.com.

Bij Stichting Artistique worden er verschillende gratis workshops aangeboden. ‘Bij Roos op de Thee’ geeft een workshop cupcake decoreren. Glitter & Grime komt glitter tattoo’s zetten. Ihwaxmelts & epoxy staat er met haar kraam met waxmelts. Zij neemt twee zelfgemaakte spellen mee waarnee de kinderen Boter Kaas en Eieren en Domino kunnen spelen.

Er wordt een timmerworkshop gegeven waar de kinderen zelf robotjes in elkaar kunnen timmeren, en houten huisje versieren en schilderen. Verder kunnen ze bloempotjes versieren en zelf kruiden en groente zaaien. Er staat ook een kraam waar eigen gemaakte spullen verkocht worden.

Locatie: Esdoornhof 120 en 120-1.