Afbeelding
Foto: Pixabay

Open vrouwenochtend Kamperveen

vrijdag 9 juni 2023 9:30 tot 11:30

KAMPERVEEN - Als afsluiting van het seizoen van de bijbelstudiegroepen voor vrouwen in Kamperveen wordt er vrijdag 9 juni een open vrouwenochtend gehouden. Er is samenzang en Priscilla Docter- Agteres spreekt over het thema: Wie ben ik in Christus?

De organisatie vertelt: “Eén van de grootste noden van mensen in onze tijd is het ontbreken van innerlijke zekerheid en een besef van identiteit. Jezus biedt dit aan en nodigt ieder mens uit tot Hem te komen en Zijn waarde, zekerheid en doel te vinden in Hem. Priscilla zal ons hierin meenemen en vanuit de Bijbel laten zien wat God zegt over jouw identiteit in Hem!”

Priscilla is auteur, spreekster en oprichter van het platform Supermam. Zij geeft identiteitstrainingen en coacht vrouwen. Vanuit huis schrijft ze boeken en blogs (www.priscilladocter.nl) en geeft ze Bijbels onderwijs op verschillende plekken. Priscilla is een pionier en houdt van dingen opzetten of nieuw leven inblazen. Jezus is haar grote inspirator en doel van haar bestaan. Hem betrekken in alle facetten van haar leven is een levensstijl geworden.

Het programma duurt van 9:30 tot 11:30 uur. Er wordt gecollecteerd voor de onkosten en voor de Supermam Foundation van Priscilla. Kinderoppas is aanwezig. Er is een boekentafel en er zijn Israël producten te koop. Locatie: De Veenhof (naast Hervormde Kerk) Kamperveen, Hogeweg 49.