Afbeelding
Foto: Rob van Oosterweghel

Nieuw seizoen Solo wordt afgetrapt met optreden van Rob Hollander

vrijdag 22 september 2023 20:00

KAMPEN - Solo is een avond voor mensen die geen partner (meer) hebben. Inmiddels is dit een vaste waarde in het maandprogramma van ’t Ukien en wordt de avond eenmaal per maand maand op een vrijdag georganiseerd. Komende vrijdag, op 22 september, treedt Rob Hollander op. 

Het initiatief tot deze avond werd genomen door inwoners uit de gemeente die zelf hun partner hadden verloren. Zij hadden behoefte aan een plek waar het ook normaal is om in je eentje te komen en nieuwe mensen te leren kennen – als je dat graag wilt. Gewoon een avond langskomen en van de zijlijn meegenieten is ook helemaal prima.

Al wordt er dan toch altijd wel een praatje met je gemaakt. Vrijwilligers Alinde Selles en Marianne de Graaff, die deze avonden onder andere achter de bar en op de dansvloer staan, zorgen er met de andere vrijwilligers voor dat iedereen zich welkom voelt. Ze maken een praatje met de bezoekers en weten van iedereen wel een deel van hun verhaal.

Tijdens Solo treedt er live een artiest op. Elke maand is dit een andere naam en meestal zijn het bekenden uit de regio. Toegang tot Solo is gratis en het is vanzelfsprekend toegestaan om een vriend of vriendin mee te nemen die eventueel wel een partner heeft. Zo is Solo een plek voor iedereen; maar speciaal voor hen die geen partner (meer) hebben.

In 2023 vindt Solo plaats op:
22 september: met Rob Hollander
20 oktober: met Joop Schouten
17 november: met Jac Ruiten
22 december: met Men in Music

Meer programma in ‘t Ukien:
23 september
‘t Ukien Tribute Fleetwood Mac

29 september
De Rose Wolk

1 oktober
Zondagsrust met Henk Jans

7 oktober
‘t Ukien Tribute Pearl Jam & Nirvana

Meer info en tickets via www.ukien.nl. De laatste updates via Insta:
@ukien_kampen.