Korenfestival 2022 in Kampen
Korenfestival 2022 in Kampen Foto: Tennekes

Seniorenzangmiddag en Korenfestival

vrijdag 22 september 2023 13:30

KAMPEN - Stichting Kamper Koren houdt op vrijdag 22 september voor de 18de keer een seniorenzangmiddag en Korenfestival. Locatie: Meet Point, Veerweg 5 te Kampen.

Stichting Kamper Koren bestaat uit het Torenkoor, de Ketelbinken, Recht door Zee, de Koggezangers en het Uienkoor. Na de coronajaren, waarin niet konden worden opgetreden, wil de organisatie nu de bewoners van de zorgcentra en de seniorenappartementen een fijne middag bezorgen met meezingers, een hapje en drankje.

De toegang voor de seniorenmiddag is gratis. Jack Ruiten zal een muzikaal intermezzo verzorgen en Reijer van’t Hul zal de koren introduceren en de middag begeleiden. Aanvang 13:30 uur. Tijdens de pauze ’s middags en ’s avonds is er een verloting.

Het Korenfestival begint om 19:30 uur. Kaarten kosten 5€, inclusief een consumptie, te reserveren via www.korendagkampen.nl of af te halen aan de zaal.