MAF-winkel gaat weer vier weken open

woensdag 27 september 2023 14:47

IJSSELMUIDEN - De MAF-winkel gaat vanaf woensdag 27 september weer voor vier weken open. De opening is die dag om 9.00 uur, alle openingstijden zijn te vinden op www.maf.nl/paas.

Aan de Oosterholtseweg 20a in IJsselmuiden kunnen mensen nieuwe en tweedehands dames-, kinder-, en herenkleding verwachten. Ook is er ruime keuze in schoenen, laarzen, sjaals, tassen en accessoires. “Elke dag worden de rekken weer aangevuld. Dus vaker dan één keer de winkel bezoeken is aan te raden”, laat de organisatie weten. Er is een paskamer en mensen kunnen zowel met pin als contant betalen. De opbrengst is bestemd voor het pilotengezin Arjan en Aartje Paas in Papoea Nieuw Guinea. Zij zijn vanuit de Christelijke gereformeerde kerk in Genemuiden uitgezonden namens MAF. Kleding inbrengen kan het hele jaar door. Ook in de winkel tijdens de openingstijden. Voor meer informatie (zoals inbrengadressen) kunnen mensen kijken op www.maf.nl/paas.