Quintus Piano Festival 'All in the family'
Quintus Piano Festival 'All in the family' Foto: Quintus Kampen

Quintus Piano Festival ‘All in the family’

zaterdag 16 maart 2024 9:00 tot 17:00

Op 15 & 16 maart 2024 organiseert kunstencentrum Quintus aan de Vloeddijk 38 voor de 7e keer het Quintus Pianofestival, met ditmaal als thema ‘All in the family!’ Het festival bestaat uit een concours en workshops en is voor zowel Quintus-leerlingen als andere pianisten en publiek toegankelijk.

Op vrijdagavond 15 maart is het familytime en kunnen familieleden of vrienden samen meedoen aan het concours. Zaterdag strijden solisten in diverse leeftijdscategorieën om een mooie prijs. Het thema ‘All in the family’ is op meerdere manieren toepasbaar. Denk aan componistenfamilies (Bach, Mozart, Schumann) of muziekstukken over families, zoals de Von Trapp-familie (Sound of Music) of The Addams Family. 

Workshops

Op zaterdag staan er voor de deelnemers en andere belangstellenden leuke workshops op het programma zoals ‘Versier je eigen pianoloper’ en ‘Dance in the family’. Aanmelden voor het concours en de workshops kan tot uiterlijk 12 januari 2024 via quintuskampen.nl (ook voor meer info over tijden, prijzen en het programma voor publiek). Vragen? Neem dan contact op met Quintus via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200. 

Locatie