Bedrijvengids

PeOos Vakantiewoningen

U droomt van een fantastische vakantie aan zee?
 

Via PeOos boekt u vakantieaccommodaties op toplocaties aan de Nederlandse kust: Noordwijk aan Zee, Katwijk aan Zee maar ook in Zeeland. Door eigen ervaring en locatie bezoeken kent PeOos zijn aanbod door en door. Daarom kunnen wij u bij vragen altijd optimaal adviseren.

 

huisje 1

 

Waarom Noordwijk aan Zee?
 

Wist u dat Noordwijk een strand heeft met een lengte van 13 km? Voor al onze gasten met hond zijn enthousiast over Noordwijk aan Zee. Op sommige stranden mogen honden het hele jaar door loslopen. Bovendien is Noordwijk aan Zee is bekend om zijn gastvrijheid. Maar ook kinderen zijn hier overal van harte welkom.
 

Noordwijk 1

 

Of liever naar Katwijk aan Zee?
 

Katwijk aan Zee heeft bijzondere bezienswaardigheden. De Vuurbaak van Katwijk aan Zee is de op een na oudste van Nederland en de Soefitempel is de enige ter wereld. Zowel Noordwijk als Katwijk aan Zee een prijs gekregen hebben voor de inspanningen die verricht zijn om duurzame toeristische badplaatsen te worden.
 

Katwijk 1

 

Tips rondom activiteiten en ontspanning
 

Boekt u een vakantiehuis via PeOos dan ontvangt u van ons talloze tips rondom activiteiten in de omgeving. Bijvoorbeeld fiets- en wandelroutes, bezienswaardigheden of restaurants.Boek u vakantie op PeOos.
 

Bent u eigenaar van een vakantieaccommodatie?

 

En zou u graag de zorg om de verhuur uit handen geven? PeOos Vakantiehuizen verzorgt met een internationaal team sinds 2006 de verhuur van vakantieappartementen en -huizen langs de Zuid-Hollandse kust, met name in Katwijk aan Zee en Noordwijk aan Zee maar ook in Zeeland Het persoonlijk contact met u als eigenaar, als ook met de gasten en uiteraard de medewerkers is voor PeOos meer dan vanzelfsprekend. Afhankelijk van uw wens en de bemiddelings- overeenkomt, regelt PeOos de sleuteloverdracht, de schoonmaak, de was en eventuele reparaties. PeOos heeft een schat aan ervaring en neemt de wensen van de eigenaar uiterst serieus. Alle afspraken omtrent de verhuur worden zorgvuldig op elkaar afgestemd.

 

Klik hier uw droomvakantie!

 

Contactgegevens

PeOos Vakantiewoningen

Zwolseweg 42A

8271RC IJsselmuiden

Tel +31 (0) 6 44 030 741

Dagelijks bereikbaar vanaf 09:30 uur.