Bedrijvengids

Van Keulen Schilderwerken

Van Keulen Schilderwerken

Zoek je een professionele schilder in de omgeving van Kampen? Van Keulen Schilderwerken helpt jou bij al het schilderwerk. Hierbij kun je denken aan binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, kleuradvies, glaszetten en wandafwerking. Wij komen graag bij je langs voor een offerte op maat. Kortom: Van Keulen Schilderwerken is hét schildersbedrijf uit de regio!
 

project

Wie zijn wij?

Van Keulen Schilderwerken staat voor kwaliteit. Sinds 2008 werken zij met een team professionele schilders aan hun passie. En dat is schilderen en mensen. Jij en jouw wensen omtrent het schilderwerk staan dan ook centraal. Met hun 15 jaar ervaring in het vak ben jij verzekerd van kwalitatief schilderwerk met hoogwaardige verfproducten. Van Keulen Schilderwerken regelt al het schilderwerk van A tot Z. Hier hoort ook het schoonmaken en schuren van al het houtwerk bij. Bovendien is afspraak ook echt afspraak.
 

schilder 2

Wat is de werkwijze?

Schilderwerk levert Van Keulen Schilderwerken op basis van passie en deze passie dragen zij dan ook graag over. Zo helpen zij jou door te adviseren over de beste kleurkeuze en andere oplossingen op maat. Vele tevreden klanten gingen jou al voor. Hoe dit kan? Door te luisteren naar al jouw wensen zodat we je optimaal kunnen adviseren. Wij komen graag bij jou langs om samen met jou om tafel te gaan om de mogelijkheden uitgebreid te bespreken. Wij maken bovendien altijd eerst offerte op maat bij jou!

Wat zijn de werkzaamheden?

Van Keulen Schilderwerken is zoals gezegd hét schildersbedrijf in de regio Kampen. Je kunt
bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:

        - Binnenschilderwerk
        - Buitenschilderwerk
        - Glaszetten
        - Wandafwerking
        - Afwerking van kozijnen en deuren
        - Houtrot verwijderen
        - Sauswerk
        - Kleuradvies
        - Schoonmaken van het houtwerk
        - Schuren van het houtwerk

Schildersbedrijf inschakelen?

Ook jouw woning of pand laten schilderen? Kies voor de schilders van Van Keulen Schilderwerken. Vragen? Je kunt contact opnemen door te bellen naar
06 411 00 167 of door een e-mail te sturen naar info@vkschilderwerken.nl. Wij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden!

 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Contactgegevens

Van Keulen Schilderwerken

Oostzeestraat 33

8262ES Kampen

Tel 0641100167

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur
08.00 - 17.00 uur