Afbeelding
Foto: Stefan Verkerk.

Politie concludeert: man Boven Nieuwstraat niet overleden aan misdrijf

112

KAMPEN - De politie concludeert dat de 26-jarige man die woensdag overleed in de Boven Nieuwstraat niet overleden is door een misdrijf. Waarom de politie deze mogelijkheid uitsluit wil zij niet kwijt. Ook zegt zij niets over de verdere omstandigheden waarin de persoon is overleden.

Het is gebruikelijk dat de politie bij een natuurlijke dood, een noodlottig ongeluk of zelfmoord, in verband met de privacy van het slachtoffer en de familie, geen verdere mededelingen doet.

De politie sluit het onderzoek af en wil iedereen bedanken die gehoor gegeven heeft aan de getuigenoproep.

Op woensdag 4 november heeft de politie een melding gekregen over een mogelijk incident ter hoogte van de Boven Nieuwstraat. Agenten troffen de man gewond aan in een woning. Hij is gereanimeerd, maar kon niet meer gered worden.

Aanvankelijk leken de omstandigheden te wijzen op een misdrijf. Getuigen spraken over een ‘geschil’ voor de deur en een vrouw meldde in de Stentor dat zij dacht het geluid gehoord te hebben van een persoon die naar binnen gesleept werd.

Welke melding de politie binnenkreeg is niet bekend. Maar feit is dat zij in grote getale ter plaatse kwam, met tien politieauto’s. Vervolgens betraden agenten gewapend met schild de woning. In de woning troffen zij de gewonde man aan.