Afbeelding

Quintus Cultuurreis gaat naar Den Haag & Gouda

dinsdag 4 februari 2020 0:00

Quintus gaat naar de kust! Op zaterdag 21 maart heeft de Cultuurreis 2020 als bestemming Den Haag en Gouda met bezoeken aan maar liefst drie musea: Beelden aan Zee in Scheveningen, Kunstmuseum Den Haag en Museum Gouda.

Het is de 14e keer dat keramiekdocent en kunstenaar Jan Kamphuis de inmiddels traditionele Cultuurreis organiseert. Ook dit jaar staat hij garant voor een gevarieerd en inspirerend programma: 'Breitner vs Israels - Vrienden en Rivalen', 'Koninklijk Blauw' in samenwerking met Paleis het Loo en de tentoonstelling 'De Maatschappelijke Ladder' van Jeroen Eisinga. Maar ook 'Mensbeeld - Mensbeest' van Germaine Richier, 'A Mutating Story' van Jacob van der Beugel, 'Experimentele glazuren' van Chris Lanooy én de exposities 'Stilleven' en 'Buiten Schilderen'. Je kunt het allemaal bewonderen tijdens de Cultuurreis.

Programma
08.30 uur vertrek Quintus, Vloeddijk
10.30 uur aankomst Scheveningen, Beelden aan Zee
10.45 uur aankomst Den Haag Kunstmuseum

Tussenrit van museum naar museum:
12.00 uur vertrek vanuit Scheveningen Beelden aan Zee
12.15 uur aankomst/vertrek in/vanuit Den Haag Kunstmuseum
12.30 uur aankomst in Scheveningen, Beelden aan Zee

13.45 uur vertrek Scheveningen, Beelden aan Zee
14.00 uur vertrek Den Haag Kunstmuseum
15.00 uur aankomst Gouda Museum
17.00 uur Gouda Diner
18.30 uur vertrek vanuit Gouda naar Kampen
20.15 uur aankomst Quintus

Kosten
De kosten voor de Quintus Cultuurreis bedragen €49,50 p.p. Hierbij inbegrepen zijn het vervoer per touringcar, koffie/thee op de heenreis, een lunchpakket en een eenvoudig diner. De toegang tot de musea is niet bij de prijs van de cultuurreis inbegrepen en afhankelijk van eigen keuze en kortingskaarten zoals de Museumkaart.

Aanmelden
Meer weten over of aanmelden voor de Quintus Cultuurreis? Kijk op https://bit.ly/2U99zQN