Afbeelding

Hoe houd je de kerk aantrekkelijk voor jongeren?

vrijdag 28 februari 2020 0:00

Hoe houd je de kerk aantrekkelijk voor jongeren?

Toerusten van Jeugd- en Jongerenwerkers

Op dinsdag 17 maart is er de 9e KIJP avond (Kamper Interkerkelijk Jongerenwerkers Platvorm) in Jongerencentrum “De Mix”aan de Venestraat 8 in Kampen. Deze avond is voor alle Christelijke Jeugd- Jongerenwerkers en catecheten uit Kampen en omgeving.

Het thema van deze: hoe houd je de kerk aantrekkelijk voor jongeren? Samen met Falko Lodewijk kijken we hoe het kan dat jongeren kritisch tegen de kerk aan kijken? Waarom gaan ze wel of juist niet? Jeugdwerk kan levens veranderend zijn! Met voorbeelden uit de Bijbel en de praktijk wil Falko handvaten geven om op met deze tools het leven van jongeren te laten veranderen.

Falko is een jonge evangelist uit Nederland. Op 15-jarige leeftijd kwam hij tot geloof na een turbulente periode van veel drank en drugs. Hij leerde Jezus kennen als bevrijder en geneesheer. Deze ervaring wil hij graag met anderen delen. Falko heeft de gave om mensen te enthousiasmeren voor het Koninkrijk van God. Zijn passie voor de verlorenen is voelbaar tijdens zijn spreekbeurten.

Hij heeft het Evangelie verkondigd in Roemenië, Wit-Rusland, India, Myanmar, Oeganda en op de straten, in afkickklinieken en in kerken in Nederland. Onder andere door zijn evangelisatiecampagnes in Afrika zijn al velen tot een levend geloof in Jezus gekomen. Tijdens deze campagnes werkt hij altijd samen met de lokale kerken om de nazorg op zich te nemen.

Deze avond zal beginnen met een gezamenlijke maaltijd om 18.30. Aanmelden kan via email kijp@yfckampen.nl

Voor meer informatie kijk op: www.yfckampen.nl of bel met 06-48037357