Afbeelding

Inschrijving 6e Ren voor hun leven crossrun geopend

· leestijd 1 minuut Algemeen

De inschrijving voor de Bredewold BedrijvenCross is dinsdag gestart met een inspiratieavond. En inspirerend was het. Ruim vijftig belangstellenden luisterden geboeid naar enthousiaste verhalen van Jeika, Gerben en Willard Bredewold, Tiemen Westerduin en Willem Gunneman. Vooral het interview met Compassion-medewerker Remmy Dumbi uit Tanzania maakte indruk. Opgegroeid in grote armoede was het elke dag overleven voor hem en zijn acht broers en zussen. Hij liep zijn hele jeugd op blote voeten, op zijn zeventiende kreeg hij zijn eerste paar schoenen. Nu werkt Dumbi voor Compassion en geeft hij met steun uit o.a. Nederland Tanzaniaanse kinderen, maar ook de gezinnen waar ze onderdeel van zijn, hoop op een betere toekomst.

Om nog meer kinderen te helpen, zijn er in Nederland tal van lokale initiatieven. Een van deze initiatieven is de Ren voor hun leven crossrun, georganiseerd door Bredewold. Deze wordt op zaterdag 14 maart 2020 voor de zesde maal in het Zwolse Bos in Heerde gehouden. De run bestaat uit een vijf en tien kilometer crossloop en een wandeltocht over vijf kilometer. Een van de onderdelen is de Bredewold BedrijvenCross. Bedrijventeams van minimaal drie en maximaal vijf lopers of loopsters nemen het tegen elkaar op tijdens een vijf kilometer lange cross waarbij de Tonnenberg wordt beklommen. De drie snelste leden bepalen het teamresultaat. Een van de teamleden mag een introducee zijn. Bijzonder detail, lopers worden op de top van de Tonnenberg muzikaal onthaald door een doedelzakspeler.

Meer informatie over de Ren voor hun leven crossrun en de Bredewold BedrijvenCross is te vinden op www.renvoorhunleven.nl. Inschrijven via de website is mogelijk tot en met 9 maart. Bij 500 deelnemers stopt de inschrijving. Wees daarom op tijd met aanmelden. Dankzij een aantal trouwe sponsoren gaat ook bij deze editie het volledige inschrijfgeld naar het gekozen goede doel: het werk van Compassion in Tanzania.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00