Afbeelding

Nieuwe Captur gearriveerd in showrooms Van Kesteren

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Met de introductie van de Captur speelde Renault in 2013 een loepzuiver openingsakkoord voor het succestijdperk van de compacte cross-overs. En ook in de jaren die volgden, bleef Renault dankzij de Captur de maat aangeven. Nu is de nieuwe Captur gearriveerd in de showrooms van Kampen en Zwartsluis.

45.000 Capturs bracht Renault in Nederland al aan de man/vrouw. En wereldwijd verkocht de Franse fabrikant er sinds de introductie in 2013 al meer dan 1,2 miljoen. Voor Renault is de Captur dan ook een doorslaand succes. Directeur Wimfried van Kesteren: “Renault heeft echt zijn best gedaan om de nieuwe Captur helemaal nieuw te maken en toch het vertrouwde gezicht te behouden.”

Een nog imposanter voorkomen

Ook de Captur 2 is meteen herkenbaar als Captur, maar staat volgens Van Kesteren nog steviger op zijn wielen. “Dit model staat op grotere, 18-inch wielen. Dat zorgt voor een imposant voorkomen. Een verchroomde sierstrip scheidt boven- en onderkant van elkaar en geeft het dak een meer zwevende illusie. De naar elkaar toe gerichte C-vormige lichten voor en achter vormen een herkenbaar aanzicht.”

Stel je eigen Captur samen

Van Kesteren gelooft dat het succes van de Captur te danken is aan de ruime mogelijkheden om de auto te individualiseren. “In totaal zijn voor het exterieur 90 verschillende combinaties mogelijk! En voor het interieur 18! Bovendien is de sfeerverlichting in 8 kleuren in te stellen.” Qua motoren is er eveneens keuze.” De vernieuwde Captur is er al vanaf 20.690,- euro en staat bij Renault van Kesteren klaar voor een proefrit.