Afbeelding
Vakfoto Henri van der Beek

Kinderopvang ROMI sponsort Vrouwen 30+ van VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Het dit seizoen gestarte Vrouwen 30+ team van VSCO’61 is afgelopen week aangenaam verrast door Kinderopvang ROMI die het team voorzag van een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas. De overhandiging vond plaats op de hoofdlocatie in Oldebroek door de directie van ROMI Roel van de Meent en Mirjam Mulder. Het enthousiasme bij de vrouwen was groot en als blijk van dank en waardering werd hen een fraai bloemstuk en enige leuke attenties overhandigd door Ozlem Lans-van de Kubbe en Devorah Wensink. Namens VSCO’61 bedankte sponsorcommissielid Lammert Vlieger de nieuwe kledingsponsor hartelijk en wenste Kinderopvang ROMI veel succes toe.

Op 1 oktober 2009 startten Mirjam Mulder en Roel van de Meent in Oldebroek met Kinderopvang ROMI (Roel en Mirjam). Vanuit een Christelijke professionele organisatie biedt het ouders en/of verzorgers de mogelijkheid deel te nemen aan het arbeidsproces, terwijl hun kind omringd wordt door professionele zorg van ROMI in een veilige, vertrouwde en kleinschalige omgeving. Kinderopvang ROMI werkt met kleine vaste teams. De medewerkers zijn pedagogisch gecertificeerd en beschikken over een VOG-verklaring.

De vraag naar kinderopvang is de laatste jaren fors toegenomen, hetgeen ook bij Kinderopvang ROMI te merken was. Dientengevolge zijn de activiteiten van ROMI gegroeid naar vijf locaties in Oldebroek, Elburg, Oostendorp, Wezep en ’t Harde. Dankzij de ruim opgezette tuinen met speelvoorzieningen op alle locaties biedt ROMI zowel binnen als buiten een uitdagende leefomgeving. Inmiddels is in de afgelopen 10 jaar het aantal medewerkers gegroeid naar ruim 25 personen.

Om een nog grotere naamsbekendheid te krijgen heeft Kinderopvang ROMI besloten om het nieuw opgestarte Vrouwen 30+ team van VSCO’61 te steunen met de verstrekking van een wedstrijdtenue, trainingspak en sporttas. Dit vrouwenteam bestaat voornamelijk uit voormalige speelsters van VSCO’61 Vr1, die na hun zwangerschap toch weer honger naar de bal kregen. Het 30+ team is dit seizoen gestart en er wordt op vrijdagavond gespeeld in een 7x7 competitie. Het team presteert boven verwachting en staat momenteel tweede achter de ijzersterke favoriet voor het kampioenschap VVOG uit Harderwijk.

Afgelopen week overhandigde Kinderopvang ROMI op haar hoofdlocatie in Oldebroek officieel de kleding aan de vrouwen 30+ van VSCO’61. Algemeen directeur Mirjam Mulder en Financieel directeur Roel van de Meent verwelkomden de voetbalsters hartelijk en voorzagen de vrouwen van de nieuwe outfit. Na de fotoshoot bedankten spelers en teamleiders Ozlem Lans-van de Kubbe en Devorah Wensink ROMI heel hartelijk en boden de directie een fraai bloemstuk en enige leuke attenties aan. Sponsorcommissielid Lammert Vlieger bracht namens VSCO’61 dank aan Kinderopvang ROMI voor het prachtige sportieve gebaar en wenste zowel de sponsor als de vrouwen 30+ veel succes toe.

De nieuwe kledingsponsor van Vrouwen 30+ vindt u op:

Hoofdlocatie & kantoor Kinderopvang ROMI
Van Asch van Wijcklaan 57
8096 AG Oldebroek
T: 0525 - 63 73 70
E: info@kinderopvangromi.nl
www.kinderopvangromi.nl

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 11 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 13 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen gisteren
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Afbeelding
Koggejournaal: Nieuw Vaarseizoen Algemeen 27 mrt, 15:46
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41