Afbeelding
Herman van der Wal

De Passende Woning opnieuw wedstrijdsponsor VSCO’61

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Afgelopen week heeft VSCO’61 opnieuw een driejarige wedstrijdsponsorovereenkomst afgesloten met De Passende Woning Makelaardij uit Oldebroek. Op sportpark De Heughte werden daartoe de contracten ondertekend door eigenaar Hans het Lam en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens VSCO’61. Als blijk van dank en waardering voor de support werd de wedstrijdsponsor een fraai bloemstuk overhandigd.

De Passende Woning Makelaardij is een NVM-kantoor dat volop in beweging is. In de huidige ingewikkelde woningmarkt is het een voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en evenwichten. Gelukkig heeft het kantoor een groot aantal hulpmiddelen ter ondersteuning van de makelaardij. Hierbij wordt de belangrijkste plaats ingenomen door internet. Deze moderne techniek reikt veel verder dan in eerste instantie wordt vermoed. Het is op dit moment mogelijk met de smartphone via internet afbeeldingen en filmpjes op te vragen van het pand waarvoor belangstelling bestaat. Funda is een website die inmiddels alom bekend is bij de Nederlandse bevolking en voor het NVM-makelaarskantoor een niet meer weg te denken instrument.

Echter al die hulpmiddelen zijn nutteloos als er niet een goed team paraat staat om al die instrumenten op de juiste wijze te bedienen. De Passende Woning Makelaardij heeft buitengewoon veel te danken aan het vaste team dat altijd voor de klant klaarstaat.

De Passende Woning is inmiddels in Oldebroek en omgeving al meer dan 20 jaar actief. De ontwikkeling van hun dienstverlening heeft niet stilgestaan, hetgeen iedere dag blijkt uit de waardering voor de diensten en de mooie groei van het woningaanbod. “Het is een feit dat steeds méér mensen De Passende Woning weten te vinden”, aldus eigenaar Hans het Lam.

Vanaf de start van De Passende Woning heeft het makelaarskantoor VSCO’61 gesponsord. En ook in 2020 gaan ze hiermee door. Uit de prettig verlopen evaluatiegesprekken is een vernieuwde wedstrijdsponsorovereenkomst voortgekomen. Afgelopen week werd dit driejarige sponsorcontract officieel bezegeld op sportpark De Heughte door het zetten van de handtekeningen door eigenaar Hans het Lam en sponsorcommissielid Lammert Vlieger namens de club. Voor deze support bood VSCO’61 de sponsor als blijk van dank en waardering een fraai bloemstuk aan.

Voor aankoop, verkoop, (ver)huur, taxatie, hypotheekadvies en bouwkundige inspecties kunt u terecht bij:

De Passende Woning Makelaardij
Zuiderzeestraatweg 111A
8096 BE Oldebroek
T: 0525 - 63 10 54
M: 06 - 553 35 369
E: info@depassendewoning.nl
www.depassendewoning.nl

DPW is verder te volgen via Facebook, twitter, Instagram en tegenwoordig ook via Youtube.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 17 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00