Afbeelding

Proat Tente

Algemeen

Jaaa… Daar is die dan, de Proat Tente.

Voor het vierde jaar op rij staan wij er weer voor een goed doel. Dit jaar staan wij als Proat Tente voor Stichting Lemka.
Lemka staat voor: Leven met Kanker. Iedereen kent wel iemand die kanker heeft of heeft gehad.
Lemka organiseert bijeenkomsten in hun gebouw aan de noordweg om mensen die te maken hebben met kanker hun verhaal te kunnen laten doen bij lotgenoten, en om iets leuks te doen voor deze mensen zodat ze “even” de kanker vergeten.

Stichting Lemka draait volledig op donaties, dus hopen wij een mooi bedrag te kunnen ophalen met uw hulp.

De Proat Tente staat er tijdens de gedoogperiode. Wij staan er voor u met warme drankjes en ook elke avond een warme hap. Dit word uiteraard allemaal gesponsord door al onze sponsoren.
Zo hebben wij dit jaar vanuit onze wijkagent, Gert-Jan Crielaard, mooie aanstekers mogen ontvangen, die wij bij een donatie van minimaal €2,- uitdelen.
Natuurlijk kunt u dan ook gewoon uw vragen stellen of gewoon lekker komen kletsen. Wij hopen dan dat u ook wat doneert aan ons goede doel.

Ook dit jaar is de gedoogperiode er weer. Dit is vanaf 27 december tot en met 30 december. Elke avond tussen 19:00 en 22:00 mag er weer lekker geschoten worden aan de noordweg met de melkbussen.

Kom ook gezellig langs, en dan zien wij elkaar daar!