Najaarsactie bij Verkeerschool de Krosse

Partnerbijdrages

2019 is alweer bijna voorbij. Het jaar is ook bij Verkeersschool de Krosse voorbij gevlogen. Een druk jaar, waarin we weer veel nieuwe beginnende bestuurders mochten afleveren. Dat blijft ontzettend leuk. Het lessen is altijd weer anders, geen leerling is hetzelfde. Het is altijd weer een uitdaging om als instructeur iemand goed op weg te helpen.

We hebben bij de Krosse een heel gedreven, vakkundig en leuk team, goed verdeeld ook. 4 mannen en 6 vrouwen zijn momenteel aan het werk, incl. de eigenaren: René en Jenny de Krosse. We proberen vooral betrokken te zijn bij onze leerlingen en onze service persoonlijk te houden. Iedereen is altijd van harte welkom in ons kantoor aan de Ambachtstraat 36a in Kampen, voor informatie of vragen tijdens de openingstijden. Dat vinden we erg belangrijk.

We zien dat gelukkig ook terug in onze klantenwaarderingen die te vinden zijn op de website. We geven nog steeds bijna maandelijks een theoriecursus, omdat wij het belangrijk vinden dat de basiskennis van de theorie goed wordt uitgelegd, daar heb je in de auto heel veel aan.

Voor de praktijk hebben we 2 pakketten en uiteraard ook nog gewoon losse lessen kopen is mogelijk. Momenteel is er nog de Najaarsactie t/m 21 december 2019. www.dekrosse.nl /Onze Akties T 038-3319695.