C2 TEAM BILJARTVER.REIJERSDAM WINT STADSDERBY

Sport

C2 TEAM BILJARTVER. REIJERSDAM WINT STADSDERBY.

In het wijkcentrum Reyersdam werd dinsdagavond de stadsderby tussen de C2 teams van BV Reijersdam en BV De IJssel gespeeld.

De openingspartij werd gespeeld tussen Gerrit van Vlijmen (Reijersdam) en Peter van Keulen (De IJssel), en het werd een bijzonder spannende partij met telkens wisselende kansen voor de eindoverwinning, de laatste caramboles werden door beide spelers enkele malen gemist, maar ten slotte wist Gerrit van Vlijmen de winst te pakken. met een moyenne van 2.39 won hij de partij, Peter van Keulen scoorde 2 caramboles minder en een moyenne van 2.30. Uitslag 12-9.

Mario Hollander(Reijersdam) trof Peter Braham (De IJssel) die in een grootse vorm stak , in 12 beurten maakte hij zijn 80 caramboles en met o.a. een serie van 28 caramboles en moyenne van 6.67 bleef hij Mario Hollander de baas die een moyenne van slechts 3.17 en 38 caramboles maakte van de 100 caramboles die hij moest maken, uitslag 3-12.

Martin ten Hove (Reijersdam) moest het opnemen tegen Joop Nijs (De IJssel), lange tijd leek het erop dat dit ook een spannende partij zou worden, maar naar de 16e beurt liep Martin ten Hove weg van Joop Nijs en maakte de partij uit in 22 beurten, Martin ten Hove had een moyenne van 2.50 en Joop Nijs van 1.45, uitslag 12-5.

Het werd dus een kleine overwinning voor de spelers van BV Reijersdam met 27-26.