Afbeelding

Mulder Tweewielers breidt uit met racefietsen en mountainbikes

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Door een onderonsje tussen Mulder Tweewielers en Villa Vrolijk is het pand van de tweewielerszaak in IJsselmuiden flink uitgebreid. Villa Vrolijk heeft een plek gekregen boven in het pand van Mulder Tweewielers. Het voormalige pand van Villa Vrolijk is aangetrokken bij Mulder Tweewielers. Daarmee heeft eigenaar John Mulder op de bovenetage volop ruimte gecreëerd voor een collectie racefietsen en mountainbikes. In februari volgend jaar moet alles klaar zijn.

Door deze uitwisseling maken Villa Vrolijk en Mulder Tweewielers een nieuwe start. Villa Vrolijk blijft het erkende adres voor sportprijzen en ballonnen. Wel wordt afscheid genomen van het snoepgoed. Door de uitbreiding heeft John Mulder de mogelijkheid om zijn zaak flink uit te breiden. De extra ruimte wordt ingevuld met een collectie racefietsen en mountainbikes. Ook gaat Mulder een zorgvuldig samengestelde collectie sportkleding aanbieden, zoals shirts, schoenen en helmen. Al deze nieuwe artikelen zijn straks te vinden op de bovenetage. De begane grond blijft het domein van stadsfietsen en elektrische fietsen, van de kwaliteitsmerken Gazelle, Batavus, Sparta, Rih en Cortina. Kinderfietsen vanaf 24 inch en occasions komen op de bovenetage.

Eindjaarsopruiming

Mulder Tweewielers en Villa Vrolijk houden een eindejaarsopruiming. Zo kunnen mensen tot en met zaterdag 28 december profiteren van een korting van 25 procent op alle overjarige stadsfietsen en E-bikes. Villa Vrolijk pakt uit met een korting tot maar liefst 50 procent op de gehele voorraad sportprijzen (exclusief plaatjes), snoepgoed en cadeau artikelen zolang de voorraad strekt.

Mulder Tweewielers

Veenstraat 1b IJsselmuiden

Tel: (038) 33 145 57

Villa Vrolijk

Veenstraat 1b IJsselmuiden

Tel: (06) 294 922 67