Afbeelding

De Kamper vuurwerkgiga geeft veel vuurwerk gratis weg

Partnerbijdrages

Dit jaar geeft De Kamper vuurwerkgiga veel gratis vuurwerk weg. De reden daarvoor is, omdat er dit jaar geen vuurwerkdemonstratie wordt gegeven. “We slaan een jaartje over, omdat het heel veel tijd kost om zo’n show goed te organiseren en we wat krap zaten in de tijd”, aldus de eigenaar van de vuurwerkwinkel. Daarvoor in de plaats zijn er wel veel aantrekkelijke acties op touw gezet.

Zo is er voor de online bestellers sowieso een gratis aansteeklont en een vuurwerkbril voor het veilig afsteken van vuurwerk beschikbaar. Ook kan er tot 50% extra gratis vuurwerk bovenop een online bestelling verkregen worden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft De Kamper vuurwerkgiga ook nog eens ruim 75 online aanbiedingen op de site staan. Tijdens de verkoopdagen op 28/30/31 december zullen er ook in de winkel diverse acties plaatsvinden.

De Kamper vuurwerkgiga is ook exclusief dealer van het professionele RedWire Label. Deze vuurwerklijn bestaat enkel uit het mooiste en zwaarste vuurwerk wat in Nederland verkrijgbaar is. Met maar liefst 300 producten en 11 merklabels is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de online webshop of in de showroom aan de Ambachtsstraat 18 in Kampen.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.