Afbeelding
Maarten van Gemert

Jubilerende Hagenpoort pakt extra uit met traditionele kortingsactie

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

In de laatste maand van het jaar valt er traditiegetrouw veel voordeel te halen bij witgoedspecialist De Hagenpoort in de Oudestraat. Kopende klanten kunnen een washandje pakken uit een wasdroger met daarin kortingskaarten van 3 tot 15 procent. Omdat de zaak 35 jaar bestaat, zitten er meer hoge kortingskaarten in dan anders.

De Hagenpoort heeft al aardig wat mensen blij gemaakt, zo vertelt Louis Brugge van de Kamper witgoedzaak. “Een van de klanten pakte een kaart met 15 procent en had een wasmachine van Miele gekocht. Dan gaat het om serieuze bedragen.” “Maar dat is all-in the game”, stelt compagnon Rob Bottenberg.

Beide heren zijn dankbaar voor het jubileum dat ze mogen vieren. Zo veel trouwe en terugkerende klanten maakt je blij. Tegelijkertijd zien ze het als bewijs dat de topservice die ze sinds jaar en dag leveren wordt beloond. Bottenberg: “Dat is niet alleen vanwege de apparaten die we hier verkopen maar ook met dank aan onze monteurs.” Brugge vult aan: “Een van de monteurs werkt hier al bijna vanaf het begin. Je kunt echt van hen op aan en dat geldt ook voor de ZZP-ers met wie we samenwerken.”

De monteurs zorgen er voor dat de klant snel wordt geholpen. En het bezorgen van nieuwe apparaten, maar ook het meenemen van de oude deed De Hagenpoort al lang voordat het in de mode was daar mee te adverteren. Ook in de toekomst hoopt De Hagenpoort nog veel mensen blij te maken met bijvoorbeeld wasmachines, drogers, vaatwassers, inbouwapparatuur en reparaties.

De Hagenpoort

Witgoed speciaalzaak

De Hagenpoort

Oudestraat 231/235

T: (038) 3322225