Afbeelding

Nieuwe showroom geopend Arma Keukens en Sanitair

Partnerbijdrages

NUNSPEET - De medewerkers van Arma Keukens en Sanitair hebben dit jaar om meerdere redenen hevig naar de decembermaand uitgekeken. Afgelopen vrijdag is een compleet nieuwe showroom met kantoor, magazijn en werkplaats in gebruik genomen. Burgemeester van de Weerd verrichtte de officiële openingshandeling van het pand aan de Kering 6. Daarna was er een receptie voor leveranciers, medewerkers van DB KeukenGroep en de bedrijven die het pand hebben gerealiseerd.

Op het terrein van ruim 11000 vierkante meter is meer ruimte voor keuken- en badkamerpresentaties, opslag, onderhoud en administratie. De nieuwe showroom telt ruim 1800 vierkante meter waar permanent veertig actuele keukens in allerlei stijlen en prijsklassen getoond worden.

De inspirerende showroom biedt voor iedereen wat. Allerlei keukenstijlen zijn hier te bewonderen evenals de nieuwste presentaties van moderne keukens, houten keukens, stalen keukens en landelijke keukens. Ook is er veel te zien op het gebied van inductiekoken, stoomovens en werkbladafzuiging.

Meer informatie is te vinden op www.armakeukens.nl. De showroom is dagelijks geopend m.u.v. zondag. Op donderdag en vrijdag is het koopavond. Telefoon 0341-261174. E-mail info@armakeukens.nl.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 14 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden